Kontaktní informace

FAKTURAČNÍ ADRESA:

Mipam bio s.r.o.

České Vrbné 2405
370 11 České Budějovice 2

IČO: 25150286
DIČ: CZ25150286

Zelená linka: +420 800 110 990
Telefon: +420 386 351 961
Mob. telefon: +420 776 584 237

E-mail: info__at__mlynky.cz

Otevírací doba
Po - Čt: 8:00 - 16:00 hod
Pá: 8:00 - 13:00 hod
So - Ne: -zavřeno-

S láskou k mistrovskému řemeslu

Výrobní středisko situované v kopcovité oblasti za městečkem Darmstadt v Německu, využívá ke svému provozu biomasu, solární vytápění a energii získávanou ze slunečního záření. V tomto idylickém prostředí Wolfgang Mock, nadšený amatérský kuchař zdravých jídel, vložil již před třemi dekádami veškerou svou energii a ideu do domácího mletí obilovin. Společně se svým rakouským kolegou Peterem Koidlem, Wolfgang zdokonalil způsob mletí a zušlechtil tak danou technologii. Odsud obilné mlýnky KoMo začínají svou cestu do Německa, střední Evropy a obchodů po celém světě.

Firma KoMo představuje miniaturu samotné Evropy: společenství různých kultur a dovedností v jednom větším, správně vyváženém celku. Každý ze zakladatelů KoMo započal svou prvotní výrobu sám. Wolfgang Mock začal v roce 1978 s myšlenkou znovuzrození domácího mlýnku a Peter Koidl byl inovátorská síla v mlynářském odvětví po dobu více jak 20 let. Mnoho společných základů a myšlenek vyústilo ke zdravému soupeření obou dvou představitelů společnosti KoMo. Ovšem spolupráce se jim zalíbila mnohem více, a také proto v 90. letech započala. Název KoMo pochází z příjmení, Ko jako Koidl a Mo jako Mock. Vývoj produktů, prodej a administrativní práce se schovaly pod jeden deštník, ale na dvou místech zároveň. Každý ze zakladatelů pracuje ve své zemi, ale oba spolu rádi spolupracují a jsou v tom dobří. Společné obchodování je pro to jen obdobný výraz. EU je větší, ale princip je stejný.

Košík
Váš košík je prázdný

Denně čerstvá celozrnná mouka s mlýnky KoMo

Již více než 30 let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny. Můžete si umlít jakoukoliv mouku - špaldovou, žitnou, pohankovou, kamutovou, pšeničnou, kukuřičnou nebo třeba rýžovou.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Výběr nejlepších sušiček potravin! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.