mlýnek na obilí Toscana

Naše hodnocení


Ruční kamenný mlýnek Toscana od firmy Waldner Biotech umožňuje mletí všech druhů obilovin s výjimkou kukuřice. Stupeň jemnosti mletí je možné nastavit regulačním šroubem. Namletá mouka je zachycena v zásobníku umístěném pod mlecími kameny. Kamenné mlecí segmenty a dřevěné pouzdro s povrchovou úpravou přírodními materiály (AURO balzám z včelího vosku) zabezpečují zdravotní nezávadnost při používání. Hnací hřídel a kuličkové ložisko zajišťují velmi hladký a tichý chod.

Hodnocení zákazníků

Zatím bohužel žádný z vás tento mlýnek nehodnotil, takže buďte první nebo si budeme muset něco vymyslet! :-)

Vaše hodnocení

Toscana
 

Doporučujeme na:

pšenice, žito, ječmen, pohanka, proso, rýže, amarant, jáhly, špalda

Nevhodný na:

olejnatá semena a mokré materiály, kukuřice

Mleté plodiny by měly být očištěné a co nejsušší. Doporučujeme zrna den předem dosušit (např. radiátor ústředního topení). Pokud budete mlít vlhčí obilí, melte na “hrubo”.

Specifikace

  • Měřítko rychlosti mletí: 40-110 g/min
  • Kapacita násypky: 600 g
  • Průměr mlecího kamene: 80 mm
  • Rádius kliky: 205 mm
  • Hmotnost: 4,0 kg
  • Rozměry v mm (v/š/h): 225/235/235
  • Záruční doba: 5 let


Tělo mlýnku je z modřínového masivu (impregnovaný povrch).

Vyberte si dárek:

Skladem

6 980,- Kč
Vložit do košíku
 
Košík
Váš košík je prázdný

Denně čerstvá celozrnná mouka s mlýnky KoMo

Již více než 30 let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny. Můžete si umlít jakoukoliv mouku - špaldovou, žitnou, pohankovou, kamutovou, pšeničnou, kukuřičnou nebo třeba rýžovou.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Výběr nejlepších sušiček potravin! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.