mlýnek na obilí Sana - POUŽITÝ

Naše hodnocení


Elektrický mlýnek na obilí Sana je vybaven silným motorem, který umele 100 g jemné mouky za minutu. Umožňuje mletí všech druhů obilovin jako je pšenice, žito, ječmen, pohanka, proso, amarant, jáhly, špalda, rýže nebo kukuřice. Do násypky se vejde až 850 g zrnek, což je dostatečné množství k přípravě více než kilového celozrnného chleba.

Mletí obilovin


Mleté obiloviny by měly být očištěné a co nejsušší. Doporučujeme zrna den předem dosušit - např. na radiátoru ústředního topení. Pokud budete mlít vlhčí obilí, melte na "hrubo". Na hrubo je možné mlít i mastnější suroviny jako je oves a sója. Můžete umlít i mořskou sůl, sušenou zeleninu, různé druhy koření, kávu nebo houby - musí být dokonale vysušené. Vyhněte se mletí všech druhů olejnatých surovin jako jsou lněná, konopná, sezamová nebo maková semínka - během mletí dochází k zamazání mlecích kamenů a mlýnek ztrácí schopnost mletí.

Chcete získat čerstvou celozrnnou mouku té nejjemnější zrnitosti? Podívejte se také na KoMo elektrické síto.

Vaše hodnocení

Mlýnek na obilí Sana

Mlýnek na obilí "Sana"

Doporučujeme na:

pšenice, žito, ječmen, pohanka, proso, amarant, jáhly, špalda, rýže, kukuřice

Nevhodný na:

olejnatá semena (lněná, konopná, sezamová, maková, atd.) a mokré materiály

Specifikace

  • Měřítko rychlosti mletí: 100 g/min
  • Kapacita násypky: 850 g
  • Průměr mlecího kamene: 85 mm
  • Výkon motoru: 360 W
  • Hlasitost: cca 70 db
  • Hmotnost: 8,0 kg
  • Výška misky u výsypky: 120 mm
  • Rozměry (v/š/h): 343/166/166 mm
  • Záruční doba: 12 let


Tělo, násypka i víko mlýnku jsou z bukového masivu (impregnovaný povrch).

Mlýnek Sana ve slevě!


POUŽITÝ mlýnek na obilí Sana, který byl několikrát použitý. Mlýnek vypadá téměř jako nový. Na mlýnek se vztahuje plná záruka.

Vyberte si dárek:

Skladem

9 120,- Kč 8 490,- Kč
Vložit do košíku
 
Košík
Váš košík je prázdný

Denně čerstvá celozrnná mouka s mlýnky KoMo

Již více než 30 let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny. Můžete si umlít jakoukoliv mouku - špaldovou, žitnou, pohankovou, kamutovou, pšeničnou, kukuřičnou nebo třeba rýžovou.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Výběr nejlepších sušiček potravin! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.