Víme, co jíme

  • Autor: Lenka Žák
  • Počet stran: 184
  • Rok vydání: 2012

Pozn. Při objednávce samotné knihy na dobírku účtujeme 120,- Kč poštovné. Pokud je kniha objednána s vločkovačem nebo mlýnkem, poštovné je samozřejmě zdarma.

Vaše hodnocení

Víme, co jíme
 

Hlavní myšlenkou je naučit se zpracovávat obiloviny od hlavního jídla až po pomazánky a tím ušetřit svůj čas, přírodu a peníze. Každá kapitola se věnuje jedné z obilovin: pohanka, jáhly, rýže, kukuřice, špalda, kamut, ječmen, oves.

Netradiční kuchařka zaměřená především na obiloviny. Ukazuje čtenářům, jak mohou s maximálním využitím navařených surovin šetřit své zdraví, přírodu a peníze. Rady na překyselený organismus, jak se stravovat dle ročních období a proč do jídelníčku zařadit celá zrna. V kuchařce si přijdou na své lidé s bezlepkovou dietou, vegani, i ti kteří mají rádi maso a chtějí si zpestřit svůj jídelníček. Na závěr Vás čekají rozhovory s Biolenkou, Klárou Jíchovou, Jaroslavem Duškem a MUDr. Janem Hnízdilem.

Není skladem

365,- Kč
Vložit do košíku
 
Košík
Váš košík je prázdný

Denně čerstvá celozrnná mouka s mlýnky KoMo

Již více než 30 let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny. Můžete si umlít jakoukoliv mouku - špaldovou, žitnou, pohankovou, kamutovou, pšeničnou, kukuřičnou nebo třeba rýžovou.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Výběr nejlepších sušiček potravin! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.