domácí pekárna Sana SBM Standard

Domácí pekárna Sana Smart Bread Maker je jediná na českém trhu, která umožňuje plné nastavení všech programů. Díky tomu můžete snadno a rychle připravit celozrnný kváskový chléb i kvalitní domácí kvásek. Domácí pekárnu Sana doporučují Ota a Petra Reissovi jako nejlepší domácí pekárnu pro kváskové pečení. Výrobce nabízí rozšířený servisní program a zaručuje dostupnost náhradních dílů.

Variabilita

Ačkoli je Sana pekárnou, umí připravit i řadu dalších pokrmů, které s pečivem nemají nic společného. Doma a zdravě si můžete upéct nejen celozrnný chléb z přírodního kvásku, ale také si připravit klasické i probiotické jogurty, kefíry, acidofilní mléka, vyzkoušet sójové sýry Tempeh, Natto či přírodní sladidlo Amasaké. Pochutnáte si na čerstvém sádle i škvarcích, upečete si šťavnaté maso či ryby a díky pasterizaci vyrobíte třeba trvanlivou marmeládu.

Nestárnoucí technologie

Multifunkční pekárna Sana disponuje dvěma paměťovými čipy a softwarem připraveným pro aktualizace. Díky tomu můžete donekonečna nastavovat nové programy a ukládat ty, které využijete nejčastěji. V případě vylepšení programů pak nemusíte kupovat novou pekárnu, ale stačí pozvat technika, který Vám přímo doma provede během několika okamžiků aktualizaci.

Unikátní nerezové provedení

Aby Vám chytrá domácí pekárna Sana vydržela sloužit po dlouhé roky, bylo třeba použít při její výrobě co nejkvalitnější materiály a postupy. Nerez byl ideální volbou pro svou zdravotní nezávadnost, odolnost a nenáročnost na údržbu. Díky použití profesionální pekařské technologie bylo možné vyrobit z nerezu i nádobu na pečení, kterou není třeba pracně vymazávat a chleba se k ní stejně nepřipeče.

Plně nastavitelné programy

Plně nastavitelné programy umožní pečení chleba přesně podle Vašich představ. Mouka z každé odrůdy obilovin má zcela specifické vlastnosti a vyžaduje odlišné časy pečení i kynutí. Proto Vás nemůže uspokojit žádné množství pevně přednastavených programů. Na první pohled nabízí naše domácí pekárna 7 základních programů, ale s nekonečnou variabilitou. Můžete je tedy libovolně editovat a ukládáním vytvářet další nové programy.

Hodnocení zakazníků

Mlynky.cz
Dobrý den, děkujeme vám za dotaz. Na domácí pekárnu Sana se vztahuje záruka 2 roky. Z hlediska poruchovosti domácí pekárny nemusíte mít strach. Jedná se o náš výrobek, za kterým si opravdu stojíme a zajišťujeme pro naší pekárnu „doživotní‟ pozáruční servis zdarma! Služba spočívá v tom, že pokud dojde po záruční době k poruše, vše zdarma opravíme a budeme vám účtovat pouze cenu dílů. Jelikož máme přímé napojení na továrnu a dostupnost veškerých součástí, opravíme skutečně cokoliv. Nyní ovšem předbíháme, ve skutečnosti vám bude pekárna spolehlivě sloužit řadu let. S pozdravem, Váš tým Mlynky.cz
Libuše Stupavská
Dobrý den,
prosím jakou má pekárna záruku? Resp. máte zkušenost, jestli se po uplynutí běžné záruční doby nerozbíjí. Bohužel mám zkušenost s různou elektronikou, že tomu tak je...
Děkuji, L. Stupavská

Vaše hodnocení

domácí pekárna Sana SBM Standard

Domácí pekárna Sana

Videonávod

Nastavení domácí pekárny Sana a příprava k pečení kváskového chlebu.

Specifikace

  • Příkon: 815 W
  • Nádoba (pro chléb): 0,5 ÷ 1,7 kg
  • Hmotnost: 10 kg
  • Rozsah teploty: 20 ÷ 230 °C
  • Citlivost termostatu: 1 °C
  • Počet nastavitelných programů: 7
  • Rozměry (v/š/h): 300/400/240 mm
  • Záruční doba: 24 měsíců

Příslušenství

  • Nerezové hnětače
  • Nerezová nádoba
  • Měrka na suroviny
  • Skleněné úsporné pokličky
  • Jehlový teploměr


Součástí objednávky domácí pekárny SANA je startovací domácí kvásek!

Pečeme a vaříme s Reissovými

K domácí pekárně Sana je možné objednat kuchařku s recepty.

Vícefázové kynutí

Vícefázové kynutí umožňuje pohodlnou přípravu kvásku. Ten svou kvalitou několikanásobně převyšuje nejen běžně dostupné kvasnice, ale i kvásky připravované během jednoduchého kynutí. Navíc ušetříte čas i energie, protože díky vícefázovému kynutí není třeba pekárnu předehřívat ani nastavovat odložený start.

Nízkoteplotní pečení

Pečení masa či ryb po delší dobu, při nižších teplotách (běžně do 90°C) má hned několik výhod – ušetříte za energie a omezíte ztrátu hmotnosti masa, které bude rovnoměrně propečené, měkké a udrží spoustu chutné šťávy.

Pasterizace

Pasterizace potravin je další funkcí, kterou umožňuje široký teplotní rozsah pekárny. Poprvé lze plynule a číselně nastavovat teploty v celém rozsahu od 20° do 230°C. Ať už si vyrobíte marmeládu nebo sýr, díky pasterizaci zaručíte dlouhou trvanlivost svých potravin, aniž byste museli sahat po chemických pomocníčcích (tzv. éčkách).

Vyberte si dárek:

Dostupné od 17.1.2018

6 915,- Kč
Vložit do košíku
 
Košík
Váš košík je prázdný

Denně čerstvá celozrnná mouka s mlýnky KoMo

Již více než 30 let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny. Můžete si umlít jakoukoliv mouku - špaldovou, žitnou, pohankovou, kamutovou, pšeničnou, kukuřičnou nebo třeba rýžovou.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Výběr nejlepších sušiček potravin! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.