kniha ''Pečeme a vaříme s Reissovými''
- Autor: Ota a Petra Reissovi
- Počet stran: 56
- Formát: B5
- Rok vydání: 2013
Vaše hodnocení
Vytvořte si s námi pravý kvásek a kváskové dobroty, sýry, jogurty, slady a další výborné pokrmy tradiční technologií. To vše bez každodenního používání mléka, vajec nebo rafinovaného cukru. Zároveň se dozvíte něco o historii nejpoužívanějších potravin a můžete si hned vyzkoušet jejich výrobu, ať už ručně, nebo v moderní domácí pekárničce. Možná budete překvapeni, jak snadná je jejich příprava. Spojení tradičních postupů výroby s moderní šetrnou technikou je velmi efektivním řešením, jak si zajistit základní potraviny na každý den. My, lidé „západu“, jsme dnes příliš často pracovně zaneprázdněni nebo pohodlní, abychom byli ochotni vyrábět si zdravé potraviny doma. Jak říká Hippokrates: vaše strava budiž vaším lékem. Kdo jiný by tedy měl věnovat maximální péči přípravě pokrmů pro rodinu, než my sami?
Není skladem
Současné potraviny, skrytá genocida českého národa
Stručná celozrnná bio kuchařka
100 jednoduchých a fungujících receptů.
Ochočte si viry
100 starých omylů a 100 nových objevů pro zdraví
Vtipné kaše
Připravte si slanou či sladkou kaši přesně podle svého gusta. Během chvilky!
Zázrak jménem obiloviny
Víte jak na lidský organismus působí proso, pohanka, ječmen, oves nebo kukuřice?
Praktická detoxikace krok za krokem
Čtyři účinné způsoby, jak se detoxikovat.
Čtěte pohádky, čtěte mezi řádky...
Naučte se porozumět vlastnímu tělu.
Kváskové pečivo slané
Kompletní průvodce kváskovým pečivem + receptář.