kniha ''Pečeme a vaříme s Reissovými''

  • Autor: Ota a Petra Reissovi
  • Počet stran: 56
  • Formát: B5
  • Rok vydání: 2013

Vaše hodnocení

Pečeme Reiss
 

Tradičně – přírodně – bez chemie! Malá kuchařka pro ty, kdo upřednostňují kvalitu a jasná pravidla pro každodenní vaření.

Vytvořte si s námi pravý kvásek a kváskové dobroty, sýry, jogurty, slady a další výborné pokrmy tradiční technologií. To vše bez každodenního používání mléka, vajec nebo rafinovaného cukru. Zároveň se dozvíte něco o historii nejpoužívanějších potravin a můžete si hned vyzkoušet jejich výrobu, ať už ručně, nebo v moderní domácí pekárničce. Možná budete překvapeni, jak snadná je jejich příprava. Spojení tradičních postupů výroby s moderní šetrnou technikou je velmi efektivním řešením, jak si zajistit základní potraviny na každý den. My, lidé „západu“, jsme dnes příliš často pracovně zaneprázdněni nebo pohodlní, abychom byli ochotni vyrábět si zdravé potraviny doma. Jak říká Hippokrates: vaše strava budiž vaším lékem. Kdo jiný by tedy měl věnovat maximální péči přípravě pokrmů pro rodinu, než my sami?

Není skladem

140,- Kč
Vložit do košíku
 
Košík
Váš košík je prázdný

Denně čerstvá celozrnná mouka s mlýnky KoMo

Již více než 30 let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny. Můžete si umlít jakoukoliv mouku - špaldovou, žitnou, pohankovou, kamutovou, pšeničnou, kukuřičnou nebo třeba rýžovou.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Výběr nejlepších sušiček potravin! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.