Kváskové pečivo slané

  • Autor: Ing. Hana Bačíková
  • Počet stran: 72
  • Rok vydání: 2013
  • Vazba: paperback

Pozn. Při objednávce samotné knihy na dobírku účtujeme 120,- Kč poštovné. Pokud je kniha objednána s vločkovačem nebo mlýnkem, poštovné je samozřejmě zdarma.

Vaše hodnocení

Kváskové pečivo slané
 

"Motivem k výrobě kváskového pečiva byla má myšlenka navrátit dobu zpět a dát chlebu tu pravou chuť a vůni. Chtěla bych naučit i dnes mladé lidi přípravu takzvaného Slow Food (pomalého jídla), u kterého si člověk vychutná i samotnou přípravu pokrmu," říká autorka knihy Kváskové pečivo slané.

  • Vysvětlení přírodních každodenních přirozených pochodů, které souvisí s kváskovým pečením a výrobky.
  • Rady a tipy, jak si poradit s kváskem a pečením.
  • 21 osvědčených a vyzkoušených receptů na chleba, slané pečivo, pokrmy z kvásku a další tipy kuchařky, jak obměnit suroviny.
  • Tipy pro zdraví, vysvětlení pozitivních účinků surovin pro lidský organismus.
  • Slovníček důležitých pojmů a cenných informací.

Upečte si tradiční kváskový chléb!

Skladem

264,- Kč
Vložit do košíku
 
Košík
Váš košík je prázdný

Denně čerstvá celozrnná mouka s mlýnky KoMo

Již více než 30 let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné kyseliny. Můžete si umlít jakoukoliv mouku - špaldovou, žitnou, pohankovou, kamutovou, pšeničnou, kukuřičnou nebo třeba rýžovou.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Výběr nejlepších sušiček potravin! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.